Stort intresse för FSO-dagen

2017-10-04

På bara fyra dagar är redan närmare en tredjedel av platserna till FSO-dagen bokade.
- Det visar att uppmaningen att anmäla sig snabbt verkligen är befogad. Vi har ju bara ett begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller, säger Christopher Buchholz, informationsansvarig på FSO Fria förskolor.

Anmälningstiden för FSO-dagen öppnade vid midnatt natten till i söndags, och det var flera medlemmar som var snabba.

- Från en förskola anmäldes hela 16 personer under den första timmen, alltså mellan midnatt och klockan ett, och totalt ett 50-tal under det första dygnet. Vi ser av anmälningarna att det är flera förskolor som anmäler hela arbetslagen, vilket i sig gör att det kommer att bli stor konkurrens mellan förskolorna om att få en plats på FSO-dagen om man inte skyndar sig in med sin anmälan. Vi ser också redan att vissa av seminarierna börjar bli fullbokade, säger Christopher.

Ssamtidigt med att anmälningstiden för FSO-dagen öppnade i söndags öppnades också möjligheten att anmäla sig till 2018 års förskolechefsutbildning. Också här kommer det att bli ont om platser, så rådet är detsamma: Anmäl dig i tid!

All information om FSO-dagen, Rikskonferensen för förskolechefer och förskolechefsutbildningen finns här på FSO:s hemsida, liksom de formulär som måste användas vid respektive anmälningar, se länkarna nedan.

Kontakt

201512251451053172LpnMqsb9