Anmälan till kurs/utbildning

I det här formuläret kan du anmäla dig till FSO:s olika kurser och utbildningar. Var noga med att fylla i rätt namn och startdatum för kursen eller utbildningen du vill göra anmälan till. När du har fyllt i anmälan klickar du på Skicka-knappen längst ned. Du kommer inom kort att få en bekräftelse via e-post på din anmälan.

Observera att anmälan är bindande. Återbetalning av inbetalda kursavgifter medges ej. Däremot kan kan bokad plats vid eventuellt förhinder överlåtas till annan person i förskolan. Fakturering för kursen/utbildningen sker när vi har fått din anmälan. Eventuella reskostnader och övriga kostnader faktureras i efterhand. Anmälan om specialkost vid kurser och utbildningar kan tas emot senast 14 dagar före kursstart.

För förskolechefsutbildningen gäller följande: Om deltagare på grund av sjukdom missar en eller flera delar av utbildningen finns det i mån av plats möjlighet att "gå om" missade delar vid nästa utbildningstillfälle till en kostnad av 2.500 kr/dag + moms.AnmälningsformulärKontakt

201512251451053172LpnMqsb9